Hehe ons eerste internetmogelijkheid - Reisverslag uit New Orleans, Verenigde Staten van Martin Power - WaarBenJij.nu Hehe ons eerste internetmogelijkheid - Reisverslag uit New Orleans, Verenigde Staten van Martin Power - WaarBenJij.nu

Hehe ons eerste internetmogelijkheid

Door: martin

Blijf op de hoogte en volg Martin

03 April 2006 | Verenigde Staten, New Orleans

Lieve, lieve mensen,

Eindelijk mijn eerste kans om te kunnen internetten in de USA, in het land van de onbegrensde mogelijkheden zou je zeggen. We zitten nu in het plaatsje Leland vlakbij Greenville (staat Mississippi). En nu breekt mijn nederlandse klomp, ik kan mijn foto's niet eens downloaden, shit. Dus dit eerste berichtje helaas zonder foto's, dus heb a.u.b. geduld. We leven nog.
Bert en ik zijn goed aangekomen in New Orleans. Geen vertraging en in niet de vliegtuig in Washington DC (Dulles) naar New Orleans gemist. Het is gelukkig niet de NS. In Dulles een irisscan en 2 fingerprints. Ze zijn wat voorzichtiger in de USA. Dit bezoek (2de keer) is wat relaxter dan mijn 1ste keer. Daar werd mijn koffer nog uitgekleed. Hier moetsten wel mijn schoenen uit, stel je voor dat met een bom in je schoenen het vliegtuig instapt. Deze keer maar niet, zoals bij mijn 1ste bezoek aan de USA, een blok vetsin (chinese smaakversterker=soort zout) in mijn koffer gepakt, ze kunnen wel op bepaalde ideeen komen, niet? Bij de uitgang van het vliegveld stond het busje van Alamo (autoverhuur) klaar om ons naar het autoverhuurbedrijf te brengen. Daar kregen we een grotere auto (spacewagon) dan waar we voor betaald (4-persoonhadden. Er kunnen in deze auto wel 7 zitplaatsen, maar dat vinden Bert enik niet vervelend. Misschien pikken we wel een paar mooie lifters-chicks op. Ruimte zat, niet? New Orleans is stad met grote tegenstellingen. Krotten, luxe gebouwen, arm/rijk, zwart/blank etc. Ons eerst betaalbaar motelletje hebben we aan de rand van het centrum gevonden. Je merkt dat ze veel moeten opbouwen in de stad na de orkaan Katrina. In dit motelletje (aftands en afgeschreven)hebben we onze eerste 2 nachten doorgebracht. De kakkerlakken liepen er nog net niet. Hygiene kenden ze daar niet maar wat wil je. Dit motelletje werd momenteel behoorlijk opgeknapt. Later meer........

• 03 April 2006 - 20:55

Wim:

Ha die Martin,
    Ik ben blij dat alles ok is. Ben zeer benieuwd naar evt. foto's (van die liftster-chicks en ander natuurschoon vooral dat laatste hoor)Ik had niet verwacht dat men zolang over de opbouw doet in een land met onbegrensde mogelijkheden. Nog leuke muziekkroegjes gehad met cajun, blues etc.?
    goeie reis verder en tot de volgende mail

• 03 April 2006 - 21:33

Mr Biobak:

Fijn, dat jullie goed zijn aangekomen.Wel vreemd dat jij als tuinkabouter zo'n grooote auto mag rijden....Kan je zeker net boven het stuur uitkijken !!Maar wel chique en comfortabel zeg, die grote auto.Have fun en groetjes aan je maat van me.Jammer dat je geen foto's hebben kunnen downloaden.Misschien een idee, elk groot hotel heeft wel een businesscenter, probeer dat of vraag iemand privé of gewoon maar een bedrijf die je tegenkomt.Alles verder goed hier in Grunn, have fun, groetjes van Biobak.

• 03 April 2006 - 21:52

Anneke:

Ik wacht met spanning op het vervolg. Heb je al wat ondernomen, wat leuks meegemaakt.....vertel.

• 03 April 2006 - 22:22

Tom Lupker:

Hoi Martin,
    Goed te vernemen,dat jullie
    goed zijn aangekomen.
    Want als er een week lang,geen bericht is,en jouw site is ook niet binnen te komen,dan vraag je je toch af of alles oke
    is.Inmiddes is dus alles naar wens.
    Wellicht een paar mooie dames mee in jullie comfortabele auto.
    Martin ik groet jou en je partner.
    Tom.

• 04 April 2006 - 06:27

Hinke:

Heeft die auto ook GPS????

hahaha

• 04 April 2006 - 07:53

Hans S:

Hay Mannen,
    Ik ben erg blij dat jullie goed zijn aangekomen zonder erg grootte problemen.Jullie zweven met de spacewagen nu door USA.Jammer dat er nog geen foto's te zien zijn. Misshien later.Passen jullie goed op met het oppakken van dat vrouwelijke schoon!het gaat jullie goed.En wacht met spanning op foto's en dergelijkke.Groet Hans

• 04 April 2006 - 12:33

Karina:

Zo lieve Martin, even theepauze dus in de baas z'n tijd maar even checken of er al een teken van leven is... Nou gelukkig, daar ben je dan. Zeg, met zo'n grote auto hoef je toch helemaal geen motelletje meer huren, ruimte (space) zat toch? Slaapzakjes achterin dus. Scheelt weer dollars en dan verdoe je je tijd ook niet met lifters(v). Groet en veel fun.

• 05 April 2006 - 09:57

Pam:

Hoi,
    gelukkig goed aangekomen.
    Wat mooi dat je een grote ruime auto hebt gekregen.
    Ik ben benieuwd naar je foto's. Tot gauw dan maar weer.
    Liefs je zus.

• 05 April 2006 - 09:58

Eef Groenewal:

Mis de foto's,maar dat komt nog wel.Ik hou jullie in de peiling,ik blijf je volgen.Vooral met die grote auto en mogelijke lifters chicks.Veel plezier gewenst.

• 05 April 2006 - 10:04

Jessica:

Hai Mart,
    Gelukkig ben je goed aangekomen, dus jullie hebben al het een en ander gezien. En zijn de mensen vriendelijk? Groetjes hier van gert en amber

• 05 April 2006 - 10:24

Ineke:

Nou, dat klinkt allemaal goed. Veel plezier in die grote bak van jullie!!

• 06 April 2006 - 12:49

Jeannet:

Ha die Powerboy,

Eindelijk een berichtje van je. Kan ik je eindelijk weer eens even plagen--> jammer genoeg niet in het echies de komende tijd (maar ja een mens leert zich behelpen nietwaar). Natuurlijk ben je de States goed ingekomen. Dat zal het probleem ook niet zijn. Ik heb m'n vrienden van FBI/CIA e.d. alleen ingeschakeld om je daar te houden (dus het land uit zal het probleem zijn). En wat die lifter-chicks betreft. Ik ken je reisgenoot niet, maar die is vast heel knap als die lifsters besluiten in te stappen, want elke zichzelfrespecterende lifster zal zich wel 3x bedenken voordat ze bij jou in gaat stappen (een beetje zelfkennis zou je niet misstaan Powerboy). En het nieuws van hier: het afscheid van Wim inmiddels gehad (maar dat had je zelf al gelezen in de reactie van Wim--> het afdrukken van je bijdrage was geen probleem--> erg mooi zeg!! Karina en ik zijn nu manloos, wat betreft kamergenoten, maar we hebben goede hoop voor de invulling van de vacature Wim ('t heeft ook zo z'n voordelen natuurlijk: nu die nieuwsgierige oortjes van Wim en jou niet meer in de buurt zijn). Hé wat zit ik je weer te pesten nietwaar? How's life verder in de States: al leuke muziek ontdekt in deze of gene kroeg? How's life na Katrina?? Je hoort het al: vertel, vertel meer.........
    Hopelijk staan er gauw foto's op je site. Tot een volgende keer.

P.S. Joke via deze site heel veel beterschap en sterkte de komende tijd

• 07 April 2006 - 19:42

Marion Visser:

Hoi Martin,

Leuk om even te horen dat je veilig bent aangekomen. Ik zal je blijven volgen tijdens je reis! Groetjes Marion

• 10 April 2006 - 17:48

Heleen Van De Velde:

Hallo Martin,
    Eventjes tijd om naar je site te kijken. Hardstikke leuke lange verhalen zodat ik mooi weet wat je daar allemaal uitspookt. De foto's ook hardstikke leuk. Ik heb het druk met mijn Wisdom Course van Landmark. Een weekend in Amsterdam is altijd inspirerend, maar ook vermoeiend. Volgende keer meer want ik moet de boekhouding van 2005 van het Winihoes in de computer zetten vanavond. Tamelijke achterstand....Dikke kus van Heleen-